Service

Kalibraties

Temperatuurkalibratie van het meet- en regelsysteem is een belangrijke voorwaarde voor het goed functioneren van een oven. Dit voeren wij uit aan thermokoppels, temperatuurregelaars en dataloggers en in ovens zelf.
De werkzaamheden voeren wij uit met gebruikmaking van gecertificeerde instrumenten.

Meetresultaten worden weergegeven in een kalibratiecertificaat, herleidbaar naar internationaal erkende standaard (RvA).

Meer informatie en aanbiedingen kunt u vinden onder Downloads.

Uniformiteitsmetingen

Uniformiteitsmetingen in ovens zijn noodzakelijk als de mate van temperatuurgelijkheid in een oven niet bekend is. Een te grote temperatuurongelijkheid kan nadelige gevolgen hebben voor de kwaliteit van uw producten. De oorzaken kunnen uiteenlopen, variërend van een defecte verwarming tot warmtelekken in de oven. Evèrda Heat Supplies heeft de kennis en de middelen om deze metingen volgens de geldende normen voor u te doen en geconstateerde problemen voor u op te lossen.

Meer informatie en aanbiedingen kunt u vinden onder Downloads.

 

Storingsdienst

Door de ruime kennis die wij bezitten over de verschillende onderdelen van ovens en aanverwante apparaten in het algemeen, kunnen wij storingen in uw machines snel opsporen en verhelpen.
Voor ovens waarbij het onderhoud een belangrijke voorwaarde is voor het goed functioneren, is het voordelig om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij nemen wij b.v. de verplichting op ons om zeer snel (in ieder geval binnen 24 uur) te reageren of ter plaatse te zijn om actie te ondernemen.

Evèrda Heat Supplies

Josephine Bakerstraat 35
1311 GB Almere

Tel: +31(0) 36 53 67 284
Email: info@everda.nl
KvK: 39062335