Oven onderdelen en verwarmingsapparaten

Onderdelen voor alle soorten ovens, waaronder ook andere merken, kunnen wij voor u verzorgen. Wij ontwerpen en bouwen b.v. speciale heaters op maat, evenals complete meet- en regelkasten voor ovenbesturingen.

Hete lucht branders

Mobiele hete lucht branders t.b.v. het drogen van inwendige coatings of bemetselingen in grote ruimten behoren tot ons productenpakket. Deze branderunits, die als brandstof propaan, aardgas of olie gebruiken, zijn verkrijgbaar met een vermogen tot 2300 kW en zijn toe te passen tot een temperatuur van ca. 700°C.

Verwarmingselementen

Wij fabriceren verwarmingselementen voor ovens en gloeiapparatuur in alle gebruikelijke maten en uitvoeringen. Bovendien ontwerpen en fabriceren wij speciale verwarmingselementen voor de industrie en onderzoekscentra. Onze speciale heaters kunnen uw proces op de juiste wijze verwarmen waar dat niet mogelijk is met standaard verwarmingselementen.

Thermokoppels-1Onderdelen

Wij leveren vele merken regelaars en andere onderdelen zoals temperatuursensors, vermogensregelingen, isolatiematerialen en standaard verwarmingssystemen ten behoeve van verwarmingsapparaten en ovens.

Gloeiapparatuur

De elektrische gloeiapparatuur die wij fabriceren bestaat uit een aantal onderdelen, zo ontworpen dat er optimale mobiliteit is en dat de aansluitingen snel en eenvoudig kunnen worden gemaakt. Met deze apparatuur kunnen probleemloos warmtebehandelingen aan stalen werkstukken worden uitgevoerd zoals voorverwarmen bij het lasproces en spanningsarm gloeien na het lassen.

Wij hebben het unieke Mobiel ovensysteem MFS ontwikkeld waarmee u zeer snel een oven om een groot
werkstuk kunt bouwen. Neem contact met ons op voor al uw vragen op dit gebied.

Gloeiunits zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen wat betreft opbouw, vermogen, uitgangen en regeling.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over het type gloeiapparatuur dat het best aan uw wensen voldoet.

Evèrda Heat Supplies

Josephine Bakerstraat 35
1311 GB Almere

Tel: +31(0) 36 53 67 284
Email: info@everda.nl
KvK: 39062335